Tipsrunda

Skriven av – 5 juni 2012

Har i dagarna lagt händerna på två vackra fansin av olika karaktär:

Hunden som vägrade dö #3 är det första numret av tidningen som faktiskt är en tidning, nummer ett var en fluxbox och nummer två har inte kommit ut än.  I trean samlas en vacker blandning av texter om konst, intervjuer med en noiseartist och en kassettsamlare, dikter, infall, bitter samhällskritik och avslutningsvis en intervju med mig om gatukonst.  Den sistnämnda är en naturlig fortsättning på diskussionen i Morsan #4 mellan mig och detta fansins redaktör Jonas Juuso.  Det solidaste klassiska fansin jag läst på länge, så ta och släng iväg ett mejl till brevsolo at gmail punkt com och be om ett ex.  Tror det är den adressen som gäller.

Paris sover har ett nytt nummer ute, och det liknar det första.  Någon form av sjuk kollagetext verkar det som, men vad det än egentligen är så är det fruktansvärt roligt på något absurt vis.  Den som inte beställer ett ex av parissover@gmail.com gör sig själv en stor otjänst.

Se så!

1 kommentar till Tipsrunda

  1. Lyonmediavision skriver:

    Nu le4ser jag inte andra mammabloggar, men en ginsnisg e4r att Kickens blogg e4r udda ff6r att den e4r snygg, ve4lskriven och intressant, ff6r det e4r det nog inte se5 me5nga mammabloggar som e4r. Sen e4r den rolig ockse5. Och se5 ste5r det om mig ibland, det e4r ockse5 ett plus.