Om / kontakt

Jag höll på med lite allt möjligt.  Namnet Morsan & Mötley Crüe delar bloggen med ett fansin som kom ut med sex nummer.  Innehållet berodde på dagsform.  Jag tyckte om kultur, att ha synpunkter på samhället, att skriva och rita, klippa och klistra, andra människor och mig själv, så det blev lite åt det hållet.  Inte helt olikt det som hamnade här på internet, fast på papper och lite mer genomtänkt.  Här står det om ‘et i detalj.

Glömvärld var ett nyare fansin/lite annat med fokus på halvkass skönlitteratur och närstående företeelser.

Jag tror ni fattar grejen på en höft.

Vill du kontakta mig ska du göra det genast, mejla mig på bong snirkel-a bongrouge.com.

2 kommentarer till Om / kontakt

 1. Bures, Terve, Hej

  jag blev tipsad om ditt fanzine utav Mika O Wiborgh. Tycker det verkar mycket intressant. Jag gör mitt egna fanzine Kissan Päivät http://maimedandslaughtered.blogspot.se/2011/09/kissan-paivat-sa-javla-bra.html

  http://bloggasfuck.blogspot.se/2011/09/kissan-paivat-2.html

  Och jag blev väldigt glad och pepp då jag fick reda på ditt fanzine! Vi fanzine makare måste hålla ihop i den minimala scenen som finns! JAg är givetvis intresserad utav att inhandla zines utav dig. Hade helst velat byta men nummer två utav kissan päivät är helt slut och håller nu på med nummer tre.
  Vart ska jag sätta in pengar

  Alex

 2. Robin Zander skriver:

  Hej!

  Jag fick tips om ditt zine av killen här nedan faktiskt och undrar om du vill byta ett nummer av tidninen mot mitt zine Mania for nukes? Jag har fyran ute nu. Innehåller intervjuer med Miasmal, Skraecoedlan, Återfall, Ocean Chief, Swordwielder, en rapport om Heavy Days in Doomtown, med mera.

  Mail: rztheylie60@gmail.com

  // Robin