Ensam och kreativ

Skriven av – 25 november 2011

Love is all you need osv.  Den här hade jag nog nästan kunnat gjort på centralstation i rusningstid så positiva som alla förbipasserande var.  Ja, det är geléhallon.

5 kommentarer till Ensam och kreativ

 1. sofia skriver:

  åh, det här är så himla fint! enkelt och självklart men fint, lite som Tranströmers poesi. Vilket leder till frågan: hur gick det med poesiläsandet? Hittat något du gillar?

 2. Morsan skriver:

  Tack!

  Jag letade efter Tranströmer, men han är ju utlånad överallt såklart. Så jag hittade Kristina Lugn och Bruno K Öijer, jag har bara läst Lugn hittills och henne gillar jag. Tar gärna emot fler rekommendationer vartefter! Det är spännande med poesi. Att kunna sitta och grotta ner sig i samma dikt i tio minuter.

 3. Jullan skriver:

  Underbart!!

 4. Jullan skriver:

  Gick förbi idag, det är i alla fall två hallon kvar :)

 5. Morsan skriver:

  Haha jaså, ja det var tre tror jag häromdan. Men tejpen sitter kvar och markerar konturen.