Möte med döden

Skriven av – 12 mars 2012

Galago har lagt upp bilden jag hade med i senaste numret på sin blogg, och då ska väl inte jag vara sämre:

6 kommentarer till Möte med döden

 1. bells skriver:

  så jäkla coolt ere

 2. Anna Panna skriver:

  Tummen upp!

 3. Olga skriver:

  Den här läste jag i Galago och fnissade lite. Om jag någonsin tar mig i nackskinnet ska jag skicka in något likaså och hoppas på det bästa. Har gjort en liten serie som handlar jag kallar ”cashew kingdom”, jag och en god vän kom på en värld där alla är nötter och torkad frukt. The cashew king, Princess peanut och Almond Queen (en skållad mandel i koma) och deras fiender är russin som också är rasister. Raisins -> raisists. M&Ms är mumier och Prinsessan ska leta efter sin enäggstvilling ridande på två dresserade husflugor. Inte särskilt politiskt korrekt kanske, mest trams.

 4. Anna Snellman skriver:

  Så sjukt bra! Idag är det record store day. Det firade vi med att gå till Rundgång i Malmö. Till min stora glädje skymtade jag nummer tre av Morsan och Mötley Crüe. Det värmer i hjärtat på en gammal fanzine-skribent från forstora dar att se denna fina skapelse. Snyggt jobbat!

 5. Morsan skriver:

  Jag hoppas du köpte ett ex också! Jag borde ha varit på Rundgång idag för övrigt, men upptäckte först för tio minuter sen att Vånna inget spelade live där till mitt stora förtret.

 6. Olga skriver:

  Ja fy fabian så trassligt och omständligt det kan bli med kommentarsfält mellan varven!
  Vad sägs om att om min karriär inom Galago inte går vägen så kan jag vända mig mot dig? Jag skulle nog inte ha något emot att få vara med på ett hörn av ditt hittepå. Tills vidare tänker jag läsa din blogg och dina festliga serier med god aptit och uppdatera dig angående framtida konstnärliga ambitioner.
  Hej svej leverpastej (det är fortarande okej att säga så)