En grej jag gjorde en gång

Skriven av – 20 maj 2011

Jag skickade i vintras iväg en tändsticksask till USA.  Bilden säger väl det mesta, men det låg alltså trettio tändstickor i den, och frågan var hur många som skulle vara kvar (om någon) när asken nådde mottagaren.  Alla var kvar.  Men gummisnodden är inte min.  Någon omtänksam människa på posten måste ha tagit ett eget initativ.  Det är lite fint på något sätt.

Det är väl knappast brännande aktuellt nu, men det kan vara intressant att rapportera om, ifall någon satt och undrade över vad som skulle hända om man gjorde precis detta.

3 kommentarer till En grej jag gjorde en gång

  1. emil skriver:

    ah, just vad jag satt och funderade på.

  2. emil skriver:

    förresten, hur långt är fanzinet kommet?

  3. Morsan skriver:

    Halvvägs ungefär. Jag har varit upptagen med annat senaste veckan men nu ska det bli fart på det igen!