Ett till musikstycke

Skriven av – 18 juni 2011

När jag ändå är igång och postar gamla musikaliska verk kan jag passa på att slänga upp ett från i höstas. Låten heter Tropical Exotism Workout och jag spelade in den till en tävling med temat distorsion.  Jag fick låna en kompis distpedal och fick även användning för min egen Big Muff och några samplingar från kassettband jag hittat.

Om nya inlägg dyker upp här mindre regelbundet än vanligt veckorna framöver, beror det på att det är sommar.  Men jag ska göra mitt bästa.

3 kommentarer till Ett till musikstycke

 1. emil skriver:

  vet du vad jag sprang på härom dagen!? marx för nybörjare! på riktigt är den ju läsvärd.

  tack för boktips.

 2. Morsan skriver:

  Å men härligt! Kul att kunna sprida lite nytta och nöje.

 3. Robbie skriver:

  A plnlsiegay rational answer. Good to hear from you.