Hej då, välkommen vidare

Skriven av – 11 januari 2014

Har väl skrämt iväg de sista små läsarna vid det här laget, efter ett drygt kvartals tystnad, men för sakens skull vill jag avsluta meningen med punkt.  Jag kommer inte uppdatera här något mer, bloggen har spelat ut sin roll.  Det mesta som hör hemma här har jag slutat producera, fansinet får anses nedlagt.  Jag har för avsikt att skala ner min kreativitet till styrfart men inte mer.

Här är min soundcloud: SOUNDCLOUD
Här är min bandcamp: BANDCAMP

På den första lägger jag upp lite smålåtar ibland och på den andra kommer det komma upp en hel skiva till så småningom.  Den kommer låta som om [ingenting] och Vit päls gjorde covers tillsammans på Hanna Hirsch-låtar skrivna av Vasas flora och fauna.

Hej då.

4 kommentarer till Hej då, välkommen vidare

 1. jorunn skriver:

  lite tråkigt är det allt. Du kan uppmana folk att börja om och läsa mars 2011.

  Tack för ditt brev! Det kommer ett tillbaka!
  Ser fram emot skivan!
  Det är så kul med utropstecken!

 2. Adrian skriver:

  Typiskt tråkigt.

 3. Erik skriver:

  Nog var det ett zine.

 4. 02 skriver:

  tack för bra läsning!