Morsan #5 / Glömvärld #1!

Skriven av – 8 november 2012

Det femte numret av fansinet Morsan & Mötley Crüe är här!  Den här gången ett myllrande trippelsplitzine.  Innehållet förhåller sig med lagom löst koppel till temat antikapitalism.  Bland annat: lång våt (motsatsen till torr) guide till att agera antikapitalistiskt i vardagen (reklam, motorfordon, konsumtion osv), recensioner av facebookstatusar, nyfikna intervjuer med vardagssubversiva människor, en ledsen tolvårig gästskribent, med mera.

De två omslagen ovan sitter på var sin sida av tidningen, som alltså går lika bra att läsa från båda hållen.  Varje uppslag innehåller text som löper i båda riktningarna omlott.  Ena halvan delar dessutom utrymme med mitt nya fansin Glömvärld, som fokuserar på det skönlitterära.  I dess första nummer finns bland annat en diskussion om låten ”Born to Be Wild” och några novellartade texter som ungefär håller hand med sin Morsa.

36 sidor.  Den här gången kostar det 20 pix, på grund av fräsigt tryck. Finns att köpa i Malmö på Rundgång och Amalthea bokkafé, båda på Kristianstadsgatan nära Möllevångstorget.  Annars är det bara att mejla mig!  bong alfakrull bongrouge punkt com, och bor du i Lund kan jag räcka över det personligen.

Medverkande: jag, Fredrik Edin, Thomas K Jensen, Johanna Nilsson, några anonyma.

För att komplettera avsnittet om arbete rekommenderar jag att alla ser den här föreläsningen på Youtube.  56 minuter.  Koka en kopp te din latmask och insup.

1 kommentar till Morsan #5 / Glömvärld #1!

  1. Linus skriver:

    Fasen vad snyggt det ser ut!
    Längtar tills den kommer med posten!