Förflytt

Skriven av – 27 december 2011

Det här är ju inte en sån där personlig och dan blogg normalt sett men jag får väl göra ett undantag.  Jag har inte så jättemycket att uppdatera just nu och det skulle väl kunna bortförklaras med jul och nyår men beror snarare på att det är lite pul med att flytta ner till Lund om ett par veckor.

Tänkte göra en lista över saker jag kommer sakna från Stockholm:

 • I egenskap av gatukonstintresserad:

  - Folke

  - Ernesto Guerra (fast honom har jag inte sett på ett tag nu)

 • Att prata om kollektivtrafiken.  Det blir aldrig tråkigt att diskutera om det går fortast att byta till tvärbanan vid Gullmarsplan eller till röda linjen vid Slussen om man ska från Hökarängen till Liljeholmen och vilka tider de går på natten och om det är störningar och vart det går att planka enklast osv.
 • Mitt piano.

Och det var väl i princip en uttömmande lista.

Det här blir eventuellt det näst sista inlägget på en stund, men jag är förmodligen tillbaks snabbare än ni tycker är en paus för jag är ju en sån där som inte drar ut på saker i onödan.

5 kommentarer till Förflytt

 1. bells skriver:

  jag har en gitarr i alla fall, den kan du ju få spela på ibland istället för pianot. Och sen har de två flyglar på SOL, men de får man inte använda, iallafall inte när någon ser…

 2. Morsan skriver:

  Jag kommer ha med en gitarr också, vi kan starta band hehe. Hörde att det skulle finnas ett piano ”längst upp i kårhuset” tror jag det var men det är obekräftade rykten och jag vet inte om de blir arga om man går dit och klinkar…

 3. bells skriver:

  Vi borde starta band, senast idag funderade jag ut på hur jag på bästa sätt ska skriva en låt om hur mycket jag tycker om materialet teflon. Men det kanske är lite väl tramsigt.
  Men hur som helst så slog det mig idag (faktiskt innan jag fick bläddra igenom ett visst grymt och ett visst världsbäst fanzine) att du faktiskt kommer bo i samma stad som mig. Och det slog mig hur himla glad det gör mig, och hur himla mycket vi kommer kunna träffas, om vi vill det. Och just nu slår det mig att jag antagligen kommer vilja göra det. Åh.
  Sen fick jag en idé. Nu är visserligen klockan tio och två på morgonen och det kanske är en typiskt impulsiv tio-i-två-på-morgonen-grubbleri-idé som jag fått, men visst borde vi inte ta med Emil till Lappland någon gång? Jag vill inte framstå som allt för flummig men jag har nog aldrig varit så långt upp norr. Det nordligaste jag har varit i Sverige är Härjedalen. Det är ju i och för sig helt okej långt bort.
  Men, om vi någon gång gemensamt känner sådär att vi bara vill bort ett tag. Då tycker jag att det är Lappland som gäller. Och att vi borde åka dit ihop.

  Godnatt. Eller ja, så som jag har vänt på dygnet så kommer det ju dröja en stund till jag går och lägger mig. Men idén är ju hälsosam. Godnatt.

 4. sofia skriver:

  Den där flygeln på SOL kan inte vara så förbjuden ändå – jag brukar höra hur det klinkas Chopin o.dyl. framåt 6-tiden på kvällen, när reglerna tagit ledigt för dagen. så ni kan ju ha spontankonsert inför frivillig (jag) och ofrivillig publik där om ni vill! jag kan iofs ta med min indiantrumma och bidra med lite dålig taktkänsla också.

 5. Morsan skriver:

  Det tycker jag! Du får vara med i vårat band. Flygel, gitarr och indiantrumma, det är en bra sättning!