Nya svärdet

Skriven av – 20 december 2011

Jag har med en text även i det nyutkomna nummer 9-10 av Det grymma svärdet.  Alla bör alltid köpa varje nummer av svärdet, och desto större anledning den här gången, när det betingar inte mer än behagliga 42 kr här tex.  Mindre än en pizza.  Det är ett textspäckat nummer, jag har inte hunnit läsa så långt än, men jag gillade mycket Nanna Johanssons berättelse om en tonårssommar i Skåne, och något parti om en hemmafest i någon annan text var fint skriven.

Noterade även ett kort omnämnande av Morsan-fansinet i tämligen fina ordalag.  Ifall någon nitisk googlare hittar hit just därför vill jag kort kommentera det som sas om numrenas för korta längd.  Han ljög inte, ettan och tvåan (dvs de nummer som hittills kommit ut) är alldeles för snabblästa.  Trean kommer som påpekat bli klar i dagarna härikring någon gång och det kommer vara längre i sidantal och det kommer vara mindre teckenstorlek = mer text.  Och på den vägen är det.

4 kommentarer till Nya svärdet

 1. m. skriver:

  Färgbilderna är underbara! Tack så hemskt mycket för tipset. Ska leta efter jul.

 2. bells skriver:

  Edvin! Om det funkar så vill min syster gärna beställa ett exemplar av morsan också, om det är möjligt? Om det är det i alla fall så kan kan du skicka det till samma adress som min, eller den jag skrev till dig för inte så länge sen (smörblomsgatan), så kan jag ge det till henne eller så. Och om du vill kan jag antingen skicka pengar till dig via brev eller föra över det via internätet!

 3. Morsan skriver:

  Inga problem! Jag skickar två ex helt enkelt. Och det där med pengarna har jag inte börjat tänka på än, så eftersom hon var så tidigt ute kommer hon undan gratis. Mycket roligt att hon vill läsa :)

 4. bells skriver:

  Men fasiken, Edvin, så himla snällt av dig är det. Åh hon kommer bli megaglad för hon tyckte så mycket om den när hon läste den förra!