Rhubarb reser sig ur graven

Skriven av – 14 november 2011

Mitt band, som dog i och med släppet av sitt debutalbum, uppenbarar sig nu åter med två gamla, gamla låtar.  Äldre än bandet.  Det är två covers vi spelade in medan vi fortfarande hette Kim Jong Angels (jag hade nästan velat behålla det namnet).  Tanka eller strömma här!

Den ena är Peter, Bjorn and Johns Young Folks, i en mer melankolisk version.  Den är bäst. Uppdatering: jag vete fan vilken som är bäst egentligen.  Den andra är [ingenting]s Här kommer solen.  Båda är mycket mer lofi än våra senare inspelningar.

Pass på, för jag är rätt säker på att vi bryter mot Bandcamps användaravtal när vi lägger upp covers, så de kan tas ner när som helst.  Skvallra inte bara.  Omslag av mig, men fotot taget av Wilhelmina Brunila.  3 poäng till den som först fattar referensen.

3 kommentarer till Rhubarb reser sig ur graven

  1. Mikel skriver:

    Belle & Sebastian?

  2. Morsan skriver:

    Tre poäng till dig! Du leder.

  3. Mikel skriver:

    Woho! :3