Medverkar i Det grymma svärdet 8

Skriven av – 18 oktober 2011

Ombads i våras att bidra till nummer åtta av Pontus Lundkvist tidskrift Det grymma svärdet, och sitter här nu med mitt ex i hand.  Bästa som hänt sen… förra numret kom ut.

Ledaren är bortom bitter och fruktansvärt rolig, följt av en text av någon annan som mest bara är bitter, någon som mest bara är rolig, sen är det lite serier, en lång spännande intervju med Stina Kajaso (vem är det?  vet ej.  blir heller inte mycket klokare efter att ha läst texten), husdjursrecensioner, och så vidare.  Layouten är lagom fanzinig med avstavningar man hade fått G- för i högstadiet och så.

Jag bidrar med en fränare formulerad förklaring av diplomgrejen jag gjorde i våras, och en intervju med Mats Holmberg, han som talade in ett kassettband för trettiofem år sen som jag sen hittade på loppis (intervjun var också med i nummer två av Morsan).  Mina texter är de sämsta i hela numret (struket pga allmän opinion), och då var jag ändå bra nöjd med dem när jag skickade iväg dem, så ta fram miniräknaren och tryck 1 plus 1 är lika med.

Därefter föreslagna åtgärder:

  • Köp Det grymma svärdet #8 här eller här (billigaste jag hittade) eller någon annanstans (ska i Stockholm gå att köpa på Pet Sounds, Sound Pollution eller Larry’s corner).
  • Läs.
  • Ta en funderare på om inte du kan bidra med något till kommande nummer för jag har hört att det är konstant materialbrist, och en värld utan svärd är en lite sämre värld.

Stängd