Kinder överraskning

Skriven av – 8 augusti 2011

8 kommentarer till Kinder överraskning

 1. Fredrik skriver:

  Fantastiskt!

  Har du sett Yes Men filmen? De tar talande Barbie och GI-Joe dockor, byter talfunktion och ställer tillbaks dem i butiken. Intet ont anande konsumenter får sedan hem GI_joes som snackar kläder med barbieröst och Barbiies som skriker kill, kill, kill.

 2. Morsan skriver:

  Nej den har jag inte sett, men nu blir jag intresserad! Bokmärker den. Jag älskar sånt.

 3. Killis skriver:

  Haha underbart! Inga problem ställa dit dom?

 4. Morsan skriver:

  Nej då, men jag tror jag fick lite konstiga blickar när jag fotade dem…

 5. [...] Praktiskt skämt på fina bloggen Morsan & Mötley Crüe [...]

 6. monkino skriver:

  alltså tack för fina kommentaren. känner mig alldeles för internet-niotillfem-söt ibland när jag egentligen sitter och har fett hår i vi slutar nian-mjuikbyxor. detta inlägg var så jävla bra. vill också!!! nu i påsk var jag och köpte ägg på ica och när jag kom hem var det någon som limmat fast äggen i kartongen. blev 10%arg och 90%glad över påhittiga människor!!

 7. Trolldeg skriver:

  Läste detta för några dagar sedan och kom och tänka på det ikväll. Skitbra!

 8. Mikel skriver:

  Haha! Åååh gud jag dööör! :D