Morsan #3 ute nu!

Skriven av – 2 januari 2012

Tredje numret av fansinet Morsan & Mötley Crüe är klart!  Och där finns mer att läsa än i något tidigare nummer.  Det är 32 sidor, och innehåller som omslaget antyder bland annat en tio sidor lång gruppdiskussion om värdet av att minnas sin tonårstid, mellan mig, Emil Jonsson och Julia Nilsson.  Därutöver texter om kulturella händelser från förr, Vit päls, kollage, teckningar av Isabella Blomstrand, intervju med den blogglösa tv-titterskan Johanna Nilsson och lite annat.

Hamnar i din brevlåda för 10 kr + porto 12 kr = 22 kr, eller genom byteshandel mot vad helst som erbjuds, jag är nyfiken och generös.  Mejla mig på bong snirkel-a bongrouge punkt com (jag svarar blixtsnabbt!) eller om du vill kan du skicka pengar via paypal till samma adress.  Uppdatering: några har av någon för mig obegriplig teknisk anledning inte lyckats mejla den adressen.  Isåfall kan man köra på min gamla adress diversedingbats@gmail.com.

Bor man i Stockholm kan man enklast bara ta en sväng förbi Larry’s corner mitt på söder (karta) och knipa ett nummer för en tia jämnt.  Där finns nog kvar några ex av nummer ett och två också.

1 kommentar till Morsan #3 ute nu!

  1. Monkinodraw skriver:

    Det går inte att uppdatera om konst om man är i något av en torka. Vilket jag verkar vara nu. När jag inte har något målat att visa brukar det bli en del självporträtt, och brukar ju läsarna vilja se!