Kassetthumor, del 1

Skriven av – 3 augusti 2011

Mycket tack vare inspiration från The Books, har jag sedan närmare ett år roat mig med att samla på kassettband jag hittar i second hand-affärer.  Vissa inspelade av utbytesstudenter på 70-talet, andra exempelvis radioprogram och instruktionsband.  Dessa har jag i sin tur roat mig med att spela över till datorn, och klipp-och-klistrat ihop mina egna tolkningar av.

Ett band som guidade lyssnaren genom Gamla stan i Stockholm blev till A walking tour of history.  Lär dig lite om årtal och årtionden: klick

Ett annat band innehöll en intervju från 1961 med en gammal norrlänning som pratade om sin uppväxt.  Min sammanfattning är bara aningen mer enahanda än originalet: klick

1 kommentar till Kassetthumor, del 1

  1. Janai skriver:

    This piece was cogent, wew-llritten, and pithy.